GPS Horloge - Feedback users

Wow. Dit horloge heeft de communicatie met mijn kleine kinderen verbeterd. Niet alleen dragen ze het horloge graag maar ze kunnen mij of hun mama nu ook bellen als er iets is. Daarnaast is de gps nauwkeurig en kan je steeds zien waar ze zijn. Een nuttig product om te gebruiken. Snelle levering en vriendelijke service.thumbsup

An

Ik kocht dit horloge voor mijn zes jaar oude zoon, die te klein is om een mobiele telefoon te hebben en het werkt vrij goed . Ik voel me erg opgelucht omdat ik zijn locatie steeds kan zien en hij me kan bellen als hij hulp nodig heeft of iets vergeten is . Het horloge heeft vele functies , meer dan ik had verwacht , dus het duurde enige tijd om alles te verkennen , maar nu gebruiken we het dagelijks. Een zeer goede vervanger voor een mobiele telefoon voor jonge kinderen. Als er binnen geen gps of wifi is dan geeft hij wel de gsm mast wel. Dit is echter minder nauwkeurig. Dus best om daar geen rekening mee te houden en enkel naar gps en wifi te kijken.

Nicole

Very good product, real time locate, a good product for kids.thumbsup

Cherry

Mijn man kocht deze horloges voor onze kinderen, 7 en 9 jaar oud. Het product heeft ons veel gemoedsrust. We kunnen ook steeds bellen naar het horloge. Handig in sommige gevallen.

Arjan

Supercool GPS WIFI horloge voor jongere kinderen vanaf 4 jaar. Dit model heeft geen touch screen maar druktoetsen. Superhandig dus voor de allerkleinsten. Met de handige app weet je altijd snel waar je kind is. Even bellen of snel kijken op de kaart, een veilig idee.

Ingrid

We zijn gaan zoeken naar een methode waarmee we altijd konden checken waar onze “kids” waren, en kwamen op diverse websites de zogeheten GPS trackers tegen. Veelal kleine zendertjes met ingewikkelde software waar we helemaal niks mee konden. Uiteindelijk kwamen we met de GPS horloges in aanraking, en dit was de oplossing. We hebben eerst nog wat Chinese modellen gekocht vanaf de bekende websites zoals Aliexpress etc. echter werkten deze GPS horloges niet. Achteraf bleken deze modellen niet geschikt voor het Europese telecom netwerk. In Azië werken ze met andere GSM protocollen en frequenties. 
Na vele testsessies en probeersels kwamen we tot de conclusie dat het GPS horloge een perfecte oplossing is. Mijn kind is te jong voor een mobiele telefoon, maar niet voor een horloge!