Magnetic GPS tracker - Feedback users

Joel Bruers

Reeds maand in gebruik en zeer tevreden over het toestel
Handig dat je weet waar je voertuig staat en kan terug vinden na dagje schoppen
Laag batterij verbruik waardoor je niet constant moet opladen, correcte meldingen via sms of telefoon
Geen duur abonnement 
Zeker een aanrader thumbsupthumbsupthumbsup

Hans Van Dijk

Enkele weken geleden een gps car tracker besteld, de car tracker doet wat er beloofd wordt, een prima apparaat om mijn oldtimer te bewaken, zeker een aanrader, ik zal de car tracker ook in mijn oldtimerwereldje aanbevelen.

Jan

Hallo Karel, Ik heb vandaag de tracker ontvangen hartelijk dank daarvoor. Ik heb hem vanavond geprobeerd en het werkt prima ik ben er erg blij mee. Bedankt voor je uitstekende service. Met vriendelijke groet,smile

Joel

 

Hallo,Heb bij jullie de followfast tracker voor de auto gekocht. Ben er zeer tevreden overMogelijk heb ik nog paar klanten voor dit productMaar hun vraag is wat als ze een gps Blocker gebruiken?thumbsupthumbsup
Beste Joel, Fijn om te lezen dat alles ok is. Ik heb een beetje detail over gps jammers in de FAQ geplaatst. Mvg Karel

Johan Decock

hallo heb al een tijdje tracker in gebruik en ben heel tevreden 
ook de uitleg en service is super tijdens het aankopen en in gebruik nemen 
zelfs achteraf nog een mailtje met de vraag als alles in orde is 
fijn om dit aan de mensen te laten weten dat er ook nog eerlijke verkopers zijn super karel
mvg johan 

Chris

Beste Karel, gps tracker werkt! dank u !!!
Hartelijk dank voor jou vriendelijke en gedreven passie voor je klanten en je product.

Jan Nederland

Hallo Karel,
 Het is alweer een tijd geleden dat we contact hadden
Ik ben zeer te spreken over de tracker.
Nog even het volgende, omdat het ons niet lukte met Simyo prepaid te werken, hetgeen jij ook hebt geprobeerd met negatief resultaat.
 Inmiddels heb ik ontdekt hoe je de tracker met Simyo prepaid wel kan laten werken.
Lebara werkte ook goed maar is met internetgebruik erg kostbaar, zij rekenen af op 100kb  49cent/mb terwijl Simyo per 1kb afrekend 15cent/mb. (bij Lebara krijg je wel het dubbele van wat je opwaardeerd maar dan nog is het 25 cent/mb)
 De APN code van Simyo die op hun site staat is “portalmmm.nl” deze moet je niet gebruiken die werkt alleen op de nieuwste toestellen.
Er is een oude APN code die wel werkt. Die staat niet meer op hun site maar vroeger wel en die code is:” internet “.
 Als je “apn123456 internet” gebruikt dan werkt de tracker direct prima op Simyo prepaid.
 Ik geef dit door omdat het misschien aantrekkelijker is voor Nederlanders om met Simyo te werken dan met Lebara.
Op je website noem je Lebara als enige optie voor Nederlandse klanten.
Ik hoop dat je wat aan deze informatie hebt. 
 Veel succes verder met je bedrijf ik hoop dat het goed loopt.
 Met vriendelijke groet,

Dave

nlangs men tracker in de post gekregen. Eerst en vooral snelle levering. Ik had een tracker besteld voor een TELENET simkaart want deze provider werkt niet meer met 2G alleen met 3G en 4g.  Alles netjes geïnstalleerd en opgeladen en dan de tracker activeren. Ik ondervond problemen bij het installeren aangezien hij mijn sms codes niet wou aanvaarden. Ik heb toen gebeld naar Karel en hij heeft mij zeer goed geholpen. Hij nam echt zen tijd om mijn probleem op te lossen en heeft de VOLLEDIGE installatie met mij via de telefoon doorlopen totdat alles perfect in orde was. Het bleek maar een klein probleempje te zijn uiteindelijk. Toch knap dat hij zo zen tijd neemt voor de klant en er zeker van wil zijn dat de klanten tevreden en gerust zijn. Waren alle verkopers maar zo. De tracker op zich werkt echt prima. Zeer nauwkeurig en gemakkelijk met de app. Als je bij het realtime tracken satellietbeelden kiest zal je verbaasd zijn hoe nauwkeurig hij wel is. Voor mijn part een top product van een topverkoper !