Levering, terugkeer en restitutie beleid

Bedankt voor het winkelen bij www.followfast.be .


1. Levering
Follow Fast streeft ernaar om te zorgen dat uw bestelling snel zal worden geleverd aan u. Er zijn twee mogelijkheden:
1.     In stock: Deliverable right away. When this is the case, your order will be handled within 5 working days. For the configuration of the devices with SIM we need some days to activate the required SIM. 
2.     Niet in voorraad. Het bestelde artikel is niet in voorraad en het is in bestelling bij onze leverancier. In dat geval kan U ons contacteren via E-mail en wij zullen u informeren wanneer het artikel terug in voorraad is en u uw bestelling kan plaatsen.
Voor onze leveringstarieven verwijzen wij naar de prijslijst.

2. Retour

Hoe annuleren?
Wil je een bestelling annuleren, dan dien je ons onmiddellijk op de hoogte te brengen via e-mail. Je kan eventueel ons formulier gebruiken. U moet alleszins uw ordernummer opgeven en duidelijk aanduiden welke bestelling je wenst te annuleren. support@followfast.be .
Als alternatief kunt u ons ook schriftelijk op de hoogte van uw annulering. Dit kan gedaan worden door te schrijven naar ons op WEEV-It, Toverberg 20, 3001 Heverlee. U moet uw ordernummer in de e-mail te vermelden en duidelijk aangeven welke producten u wenst terug te keren.

Hoe doe je een retourzending?
Indien je de levering al ontvangen hebt, heeft u 14 kalenderdagen om een product terug te keren (vanaf de datum waarop u het heeft ontvangen).
Om hier in aanmerking te komen zijn volgende voorwaarden van toepassing:
  • De geretourneerde artikel bevat geen slijtage en schade; 
  • -De verpakking van het artikel is in zijn oorspronkelijke staat; 
U bent verantwoordelijk voor het betalen van de verzendkosten voor het retourneren van het item. Als u vragen heeft over hoe u uw item terug te keren naar ons, neem dan contact met ons op.

 3. Terugbetaling
Zodra wij je retour zending ontvangen, zullen wij: -het product inspecteren -u op de hoogte brengen dat wij het artikel ontvangen hebben en u onze beslissing laten weten.
Als je teruggave is goedgekeurd, zullen wij een volledige of gedeeltelijke terugbetaling doen op de bankrekening die je aangegeven hebt.