GPS tracker en alarm centrale

Onze trackers hebben uitstekende specificaties en kunnen eenvoudig worden bediend via sms of de app. Consultatie van verplaatsingen en historiek is mogelijk via de app of een webplatform. Bovendien kan je verschillende alarmen instellen.
De perfecte oplossing om je waardevolle bezittingen te beveiligen! Voor de installatie van de SIM leveren wij duidelijke instructies. En bij de minste problemen zijn we daar om je te helpen.

scherm van de follow fast app
Follow Fast app voor GPS tracking
Scherm van de Follow Fast app voor GPS tracking
Follow Fast home screen app


We will link your tracker to two apps:
Link

Vanaf iOS 5.1
Link (LKGPS2)
Waardering: 4+ / 5
Link
Vanaf Android 4
Link (LKGPS2)
Waardering: 4.8 / 5


Levenslang gebruik van server & app inbegrepen in de prijs!


Resultaten van GPS tracker test voor Follow Fast
Test Follow Fast GPS tracker
Resultaten van de GPS tracker test voor Follow Fast
Test Fllow Fast GPS tracker voor voertuigen


Follow Fast GPS tracker
Follow Fast GPS tracker

Localiseren

De meerderheid van de trackers hebben ingewikkelde software en werken met dure maandelijkse abonnementen. Onze missie is om gps tracking eenvoudig en betaalbaar te maken. 
Wanneer het voertuig in beweging is zal onze tracker zijn locatie om de x min naar de server sturen (5 min = standaard instelling). Via de app of PC kan je daarna met real time tracking zien waar de tracker is en evt de historiek van verplaatsingen raadplegen.


Follow Fast GPS tracker
Follow Fast GPS tracker

Ontvang alarmmeldingen

Om je waardevolle spullen te beveiligen heeft onze tracker verschillende alarms:

  • Bewegingsalarm: Wanneer je vertuig in beweging is zal je een alarm ontvangen. Voorbeeld: als je oldtimer of caravan effectief verplaats zal je een sms en/of een oproep ontvangen! 
  • Shock alert: Als de tracker een schok voelt zal je een sms of telefoon ontvangen.
  • Alarm bij overdreven snelheid Wanneer je auto gaat boven een bepaalde snelheid gaat zal je een waarschuwing ontvangen.
  • Andere alarmen voor SOS, als de batterij bijna op is

Follow Fast GPS tracker
Follow Fast GPS tracker

Gebruik app en/of webplatform

Zie op je smartphone steeds waar je voertuig is. Ontvang alarmmeldingen op je voertuig. Je zal snel merken dat je meer verbonden bent met je voertuig.


Follow Fast GPS tracker
Follow Fast GPS tracker

Geschiedenis van je verplaatsingen
Geen vaste maandelijkse kosten

Voor de communicatie met je smartphone heeft de tracker een SIM-kaart nodig. Dit om zijn data online door te sturen naar de server en je te sms'en of te bellen bij alarm. Om privacy redenen dien je de SIM kaart zelf te bestellen. Een anonieme SIM is in België niet meer toegestaan. Wij bieden duidelijke richtlijnen voor het installeren en configureren van de SIM-kaart. En in geval van eventuele problemen zijn we daar om je te helpen. 

Je bent vrij om je provider te kiezen. Vermits de tracker weinig verbruik heeft best geen sim te nemen met een maandelijks minimum bedrag . Best is pay as you go = betaling van het werkelijk verbruik of pre-paid. Dikwijls kan je bij je bestaande provider ook interessante formules vinden om een extra sim toe te voegen.

Wij rekenen geen maandelijkse kosten aan. 


Nederland: Het beste is een lokale SIM te installeren. De tracker werkt op verschillende frequenties je kan dus een sim nemen van de provider van je keuze. Wij geven advies over hoe de SIM-kaart moet worden geïnstalleerd en gekoppeld aan je smartphone.

twee modellen beschikbaar


Met krachtige batterij


Met 10.000 Mah batterij en ingebouwde magneten. Een zeer autonome oplossing = kan je makkelijk vastklinken op je voertuig. Deze tracker is ook makkelijk te verplaatsen. Gaat ongeveer 1 à 1,5 maand mee afhankelijk van verplaatsingen. Als batterij nog 20% over heeft ontvang je sms.

Aansluitbaar op batterij


Met kleine batterij 370 MAh en aansluitbaar op een batterij.

Deze tracker dien je nooit op te laden. Heeft ook een kleine batterij zodat hij steeds kan communiceren (vb voor alarmen) of zijn laatste positie steeds kan doorsturen. 
Producteigenschappen

Batterij

Onze 10.000 Mah tracker heeft een accu met hoge capaciteit. Hierdoor is er een standby-tijd van ongeveer 100 dagen of>  3 maanden. Bij dagelijks gebruik zal de tracker ongeveer een maand meegaan.. Als de batterij op 20% zit ontvang je een SMS.

De tracker aansluitbaar op batterij heeft ook een kleine batterij. Dit is vb nodig om na het stoppen nog een laastste locatie te kunnen doorsturen of om een alarm te versturen bij shock of beweging. Veel andere trackers aansluitbaar op batterij hebben geen ingebouwde batterij meer. Wel zo in onze tracker.

 


Stealth mode

Je kan onze tracker in slaap-modus niet opsporen. Dit betekent dat in de slaap modus auto-dieven het apparaat niet met speciale apparatuur, zoals GSM-detectors kunnen detecteren.


Follow Fast GPS tracker
Follow Fast GPS tracker

Officiële certificeringen


Geen kabels of makkelijk aansluitbaar

Gebruiksgemak is belangrijk. Voor de magnetische tracker geen gedoe met kabels, moeilijke verbindingen, OSB-poorten etc ... Gewoon opladen via USB en ergens aan bevestigen!

Onze tracker aanlsuitbaar aan de batterij is ook eenvoudig: gewoon een rode en zwarte kabel verbinden met d e+ en _ van de batterij en klaar is kees.


Eenvoudig te installeren

Kan in de auto worden geplaatst of stevig vast onder uw auto in slechts 5 seconden als gevolg van 6 krachtige ingebouwde magneten. Trek capaciteit van 20 kg.


Excellente chip

De chip wordt geproduceerd door U-Blox. Een Zwitsers bedrijf dat uitstekende chips voor gps trackers maken.


Volg via smartphone en PC

Via je voertuig steed via een app op je smartphone of op het online platform


IPX-5 waterdicht

Verwerkingstemperatuur van -20 ° tot 55 °


Lage kostprijs

De tracker verbruikt ongeveer 5 tot 10 Mb per maand: Dit is ongeveer 1 à 2 € voor de GPS-positionering. Daarnaast nog wat verbruik voor sms/telefoon. Daarom schatten we de maandelijkse kosten op ongeveer 3 tot 4 euro. Veel andere trackers hebben dure maandelijkse data-opties. Wij bieden de meest kost-effectieve oplossing op de markt aan.Follow Fast in actie

Follow Fast GPS tracker onder een auto
GPS auto tracker

Bevestig de tracker eenvoudig onder je auto. Verberg hem.

Follow Fast GPS tracker om je moto te beschermen
GPS tracker voor moto

Verberg de tracker in je moto

Follow Fast GPS tracker om je bestelwagen te beschermen
GPS tracker bestelwagen

Zie historiek van verplaatsingen van je bestelwagen. Zet een bewegingsalarm.

Bevestig een tracker aan de deur van je roodtruck en ontvang een sms of telefoon als de deur opengaat.De tracker die aansluitbaar is op de batterij is eenvoudig te installeren. Gewoon met de + en - van de batterij verbinden en ergens onder de motorkap vastmaken. Eventueel kan je ook een microfoon en/of paniekknop installeren (maar dit is zeker niet nodig).

Deze tracker heeft ook een kleine batterij zodat je steeds kan communiceren met de tracker en zodat hij na stilstand nog steeds zijn laatste positie kan doorsturen.


Een interessant filmpje over auto-diefstal... Het is nuttig om een tracker te hebben