We zijn blij om producten van het merk MI te verkopen. Dit is waarschijnlijk een merk waar je nog nooit van hebt gehoord. Het is echter een uitstekend en snel groeiend bedrijf. Het wordt vaak aangeduid als "De Apple van het Oosten". Hun producten munten uit door een prachtig design.
U kunt meer informatie lezen op het volgende artikel van de Guardian.
Wij zijn ervan overtuigd dat hun producten ook een hit in Europa zullen worden. Het is geweldig design gecombineerd met een uitstekende kwaliteit en dit tegen een aanvaardbare prijs.

de beste en goedkoopste powerbank
de beste en goedkoopste powerbank

PC-tablet
"The reasonable design makes it easy to carry compared to its competitors. Price is really competitive looking at other available options. This is absolutely value for money."

Tweakers (5/5)
"Xiaomi komt met zijn Power Bank dicht bij de Apple Experience."

PC Advisor (4.5/5)
"Xiaomi's 10,000mAh Power Bank is een van de beste die we hebben gezien, en niet alleen in een lange tijd - ooit."

Reviews Junky (4.8/5)
 "Het ziet eruit als een Apple-product ... Kortom, dit is uitstekende waarde voor je geld en een product met uitstekende looks."


16.000 Mah power bank

Zeer krachtige Powerbank. We deden sommige tests: -Met de 16.000 powerbank kan je gemakkelijk 4 keer uw lege iphone6 opladen. Het heeft ook twee USB-poorten, zodat u twee apparaten tegelijk kunt opladen.

10.000 Mah power bank

Dit is een zeer draagbare kleine power bank. Als u dit samen met onze innovatieve sleutelhanger te gebruiken heb je altijd voldoende vermogen en een kabel bij de hand om je iPhone op te laden! Dit is de gloednieuwe kleine Powerbank en vervangt de oudere 10,400 Mah.de beste en goedkoopste powerbank
de beste en goedkoopste powerbank

Is dit een originele MI powerbank?

Ja.
Op internet kun je veel artikelen lezen over nep-MI pokerbanken.
De beste test is op de website van MI: mi.com/verify
Kras de grijze coating weg om een 20-cijferige code te vinden en vul het in op de website met de controlecijfers die worden aangegeven.
de beste en goedkoopste powerbank
de beste en goedkoopste powerbank